•   - » - TV Opinion 

TV Opinion - Guarda tv in diretta

TV Opinion
TV Opinion
 Kosovo , Generalitàhttp://internet-television.net/
Bit Rate 908 Kb
TV Opinion 0 / 5
0 vote(voti)
http://internet-television.net/Transmetimi i parë i tv OPINION në eter, u editua më datën 22.09.2001, e cila ditë, edhe zyrtarisht konsiderohet si datëlindje e saj. Sinjali i këtij televizioni transmetohet nga Zymi i Hasit, nga një kodër të emërtuar «BAJRAK», ku dikur ishte edhe transmetuesi i mëparshëm i RTP-së së atëhershme. Ky truall, me qëllim dedikues për transmetues televiziv, është pronë familjare e themeluesit të televizionit OPINION. Nga nostalgjia për atdheun dhe regjionin e vet, këtë televizion themeluesi i saj i parë Jozë Kolnrekaj fillimisht e quajti TV «HASI»
DLTV 7 / มัธยมศึกษาปีที่ 1  Thailandia , Educazione
มูลนิธิการศึกษาทางไกลผ่านดาวเทียม.
0 / 5
0 vote(voti)
Rock television  Italia , Musica
Rock TV è stata un'emittente televisiva tematica italiana a pagamento, prodotta dalla Seven Music Entertainment. Era un canale musicale,
1 / 5
1 vote(voti)
Polar TV  Cile, TV locale
Radio Polar fue fundada el 29 de Junio de 1940. El 960 AM dio origen a Radio Polar, con cobertura en la región de Magallanes y la Patagonia Austral
0 / 5
0 vote(voti)
Arta TV  Kosovo , Generalità
Arta News (Arta KTV) is a Kosovar news channel headquartered in Pristina.
3 / 5
1 vote(voti)
Al Janoubia Tv  Tunisia, Generalità
Chaine télévision qui met en valeur les réalités et l’innovation avec une touche artistique dans toutes les productions elle est disponible sur Nile
3.9 / 5
13 vote(voti)
Indiavision  TV  India , TV locale
Indiavision was a Malayalam news channel owned by Indiavision Satellite Communications Limited, based at Kochi, Kerala. Indiavision Satellite
0 / 5
0 vote(voti)